fbpx

Искате ли да предоставяте на вашите клиенти преживяване, което ще запомнят?

Ето как:

Водени от постоянно променящите се клиентски нужди, бранда и бизнес стратегията поемат в нови посоки: персонализиран маркетинг, по- добро клиентско изживяване и лоялност. Този процес се подкрепя с мощни и съвременни CRM инструменти.

Salesforce.com, е пионер в облачните CRM решения, създадена през 1999 г. в Сан Франциско, Калифорния. Компанията е призната за платформа #1 в света за управление на клиентски отношения (CRM) за последните 6 години според IDC, a през 2018 г. Forbes я обявява за една от най-иновативните компании в света. Освен CRM решения Salesforce предлага и  платформи, фокусирани върху обслужването на клиентите, автоматизацията на маркетинга, анализ на бизнес информация и др. Клиенти на Salesforce са над 150 000 компании от целия свят.

Next Consult е международна компания за управленско и ИТ консултиране, която помага на стотици компании да постигат повече. Next Consult е Златен партньор на Salesforce.com, най- добрата система в света за управление на взаимоотношения с клиенти (CRM), както и партньор на №1 система за автоматизация на вътрешни процеси – SAP. Центърът за компетенции е базиран в България, като услуги се предлагат в цял свят през офисите на компанията в САЩ, Швейцария и Великобритания. Компанията организира това събитие, ексклузивно за компании от финансовия сектор, съвместно със Salesforce и Publicis Groupe Bulgaria

Publicis Groupe е една от най-големите маркетинг и комуникационни групи в България, която функционира под единен бизнес модел, за да предлага на клиентите постоянен и централизиран достъп до инструменти и екип от експерти в различни области, които си сътрудничат и дават персонализирани и индивидуални решения.  Publicis Groupe България обединява над десет специализирани звена – Saatchi&Saatchi, Leo Burnett, Red Lion, MSL, Publicis Dialog, Brandworks, Digitas, Crank, Zenith и Starcom, които работят в областта на рекламата, връзките с обществеността, промоционален и събитиен маркетинг, стратегическо планиране и бизнес дизайн, дигитални решения, производство на аудиовизуални продукти, медийни стратегии, планиране и купуване.

Научете как да управлявате лесно четирите стълба на интелигентния маркетинг:

Опознайте клиента

Свържете данните от всички източници и устройства за да имате унифициран поглед върху клиента и да можете да създавате различни аудитории за по-добро познаване на клиентите.

Персонализирайте интелигентно

Използвайте данните и изкуствения интелект на платформата за да слушате, анализирате и достигате до клиентите с точните съобщения, през точните канали и в най-подходящото време.

Ангажирайте клиентите през цялото им пътешествие

Бъдете с клиентите си във всяка една точка от тяхното пътешествие, като ги превърнете от потребители във ваши адвокати.

Измервайте всичко

Измервайте ефективността на маркетинг активностите си във всички дигитални канали

Програма

 • 8:30 - 9:00 Регистрация и кафе
 • 09:00 - 09:20 Откриване - предстaвяне на Salesforce, Next Consult, Publicis

  Николай Неделчев, Publicis Groupe Bulgaria

  Орлин Дочев, Некст Консулт

  Станислава Атанасова, Salesforce

 • 09:20 - 09:50 Как да се конкурираме на база клиентско преживяване, а не на база продукти и услуги

  Емил Вучков, Некст Консулт

  Петя Лакова, Digitas

 • 09:50 - 10:30 Как Salesforce помага за дигиталната трансформация на маркетинга на финансови продукти

  Alexandru Ursu, Salesforce

 • 10:30 - 11:00 Кафе пауза
 • 11:00 - 11:30 Как финансовите институции в Европа ползват Salesforce за да предоставят уникално клиентско преживяване - историите на Barclays, BBVA, CITI, AXA, Generali, Groupama

  Cristian Mihalca, Salesforce

 • 11:30 - 12:15 Демонстрация на Salesforce

Лектори

Николай Неделчев

Основател и изпълнителен директор Publicis Groupe Bulgaria

Publicis Groupe се утвърждава като лидер в реализацията на проекти в областта на рекламата, връзките с обществеността, промоционален и събитиен маркетинг, стратегическо планиране и бизнес дизайн, дигитални решения, производство на аудиовизуални продукти, медийното планиране и купуване. Групата обединява агенциите Saatchi&Saatchi, Leo Burnett, Red Lion, MSL, Publicis Dialog, Brandworks, Digitas, Crank, Zenith и Starcom.

Read More

Петя Лакова

Business Leader, Digitas Sofia

С над 10 години опит в сферата на дигиталните медии и маркетинга в Лондон и София, Петя наскоро ръководи създаването на Digitas Sofia, част от глобалната мрежа на Digitas – дигиталната дивизия на Publicis Groupe. Тя ръководи екип от експерти в областта на стратегия, данни, медии, криейтив и технологии.

Read More

Cristian Mihalca

Cristian има 20-годишен опит в работата с корпоративни клиенти в региона, особено в областта на финансовите услуги, като съветва и подкрепя клиентски програми за дигитална трансформация. Той ще ви разкаже как други клиенти на Salesforce използват силата на платформата , за да донесат повече стойност на бизнеса си.

Read More

Alexandru Ursu

Regional Manager Marketing Cloud at Salesforce

Алекс има над 8 години опит в работата с някои от най-големите световни технологични решения и доставчици на облачни платформи на местния и на международния пазар, като работи с множество клиенти в региона по проекти за дигитална трансформация и клиентско преживяване.

Read More

Станислава Атанасова

Sales Manager - CEE Region at Salesforce

Станислава има над 10 години опит в продажбите и маркетингa във водещи медийни компании. Нейният фокус е да подпомага компаниите от региона в трансформацията и развитието чрез използване на най-новите технологии.

Read More

Емил Вучков

Partner Digital Marketing, Next Consult

Емил има над 15-годишен опит във финансовия сектор, в проекти, свързани с разработване на маркетинг стратегии, внедряване на нови продукти, стратегии за управление на продажбите. Той ще ви разкрие работещи дигитални практики от опита с клиенти, както и най-релевантните за местния пазар похвати в дигиталния маркетинг.

Read More

Орлин Дочев

Managing Partner, Next Consult

Орлин има над 17 години опит в разработването на бизнес стратегии и внедряване на IT системи в България и чужбина. През 2010 г. основава „Некст Консулт” с визията си да осигури още по-голям успех на компаниите чрез прилагане на добри практики – 9 години по-късно компанията се радва на над 400 успешни проекта в 200…

Read More

Партньори